Tre utskjæringer fra Vikingetiden

Gjenoppretting etter katastrofe

Flere datasentre og nettverk skaper gode løsninger mot bortfall av datatjenester

Ved å etablere redundante føringer mellom våre datasentere, kan du effektivt sette opp løsninger for rask gjenoppretting etter katastrofe.

Med datasentre på forskjellige steder, er NHDC den ideelle partneren for raskt og effektivt å sette opp en kostnadseffektiv løsning for katastrofegjenoppretting.

Full redundans også på nettverk

Takket være vår DC-interconnect og/eller via produktene til våre partnere eller telekomoperatører, kan du enkelt koble oppsettet deres i datasentrene våre.

De mørke fiberkoblingene til DC-interconnect går i en ring mellom datasentrene. I tillegg kan kundene du en redundant forbindelse til denne samtrafikken via internettilgangen vår. På denne måten kommer du til en sømløs løsning som du kan utvikle deg på en redundant og sikker måte.

Sammen lager vi skreddersydde løsninger

NHDC-datasentre gir ikke bare infrastrukturen for disaster recovery. Vi hjelper deg også gjerne med skreddersydde råd. Våre partnere kan hjelpe deg med å sette opp og opprettholde et sikkert oppsett ift. norske lover, forskrifter, sertifiseringsbehov, compliance og andre krav.

Kontakt oss for mer informasjon