SIKRE DINE DATA I SENTRALE, BYNÆRE DATASENTRE

Fysisk tilgang og Full datakontroll med SKREDDERSYDDE løsninger for datadrift i norge og nordeN

NHDCs løsninger og tjenester

Vår kompetanse gir deg konkurransekraft til å realisere dine behov framover.
Der hvor det tenkes likt- tenkes det ikke mye!
Våre tjenester sammen med lokalt plasserte datasentre danner et fleksibelt og optimalt miljø der IT-infrastrukturen din vil være godt plassert med tanke på produktivitet, fleksibilitet, nærhet og sikkerhet.

Fasiliteter

Med åpningen av vårt datasenter i Oslo tilbyr vi kundene våre løsninger for innplassering i flere datasentere. Dette gir deg og ditt foretak  en unik posisjon i det norske datasenterlandskapet.

 

Transparent

Som vår kunde betaler du en fast pris per U per måned for rackplasser. Kabler og annet som vi bruker til installasjonen er inkludert i installasjonsprisen og framtidige driftskostnader.

 

Tilgang

Du trenger adgang til serverne til ditt foretak eller til dine kunders og/eller dine leverandører! NHDC vil opprette tilganger for dette. Etter å ha registrert biometriske data og personlig kode, kan kundens/leverandørens personer gå inn i datasentrene våre 24/7. Tilgang kan gis via mobilapp. Personer som ikke er registrert i våre systemer, men som allikevel trenger tilgang kan få adgang under veiledning av vår sikkerhetsleverandør, dersom dette er avtalt.