SIKRE DINE DATA I SENTRALE, BYNÆRE DATASENTRE

Fysisk tilgang og Full datakontroll med SKREDDERSYDDE løsninger for datadrift i norge og nordeN

NHDCs løsninger og tjenester

Vår kompetanse gir deg konkurransekraft til å realisere dine behov framover.
Der hvor det tenkes likt- tenkes det ikke mye!
Våre tjenester sammen med lokalt plasserte datasentre danner et fleksibelt og optimalt miljø der IT-infrastrukturen din vil være godt plassert med tanke på produktivitet, fleksibilitet, nærhet og sikkerhet.

Ny løsning- NHDC DC kube 

NHDCs nyeste datasenter i Oslo driftsettes nå i disse dager og vi kommer derfor med et meget godt introduksjonstilbud på co-location. Vi lanserer nå vår «Hot Isle Cube»-løsning med inntil 18 rack i en kube med effektiv InRow kjøling. Her kan du ha IT-last mellom 18 til 180KW med supporterende infrastruktur basert på n+1 redundans på strøm og kjøling.

Oppstartskost er tilsvarende en månedsleie. Fleksible avtalevilkår. Ingen bindingstid utover de første 12 måneder. Fleks opp og ned på strøm etter behov.

Du betaler kun fra 3950,- per rack/måned*

*Forbruk av elektrisk kraft og nettverk, samt MVA tilkommer.

Fasiliteter

Med åpningen av vårt datasenter i Oslo tilbyr vi kundene våre løsninger for innplassering i flere datasentere. Dette gir deg og ditt foretak  en unik posisjon i det norske datasenterlandskapet.

 

Transparent

Som vår kunde betaler du en fast pris per U per måned for rackplasser. Kabler og annet som vi bruker til installasjonen er inkludert i installasjonsprisen og framtidige driftskostnader.

 

Tilgang

Du trenger adgang til serverne til ditt foretak eller til dine kunders og/eller dine leverandører! NHDC vil opprette tilganger for dette. Etter å ha registrert biometriske data og personlig kode, kan kundens/leverandørens personer gå inn i datasentrene våre 24/7. Tilgang kan gis via mobilapp. Personer som ikke er registrert i våre systemer, men som allikevel trenger tilgang kan få adgang under veiledning av vår sikkerhetsleverandør, dersom dette er avtalt.